Etusivu 2020


Israel tänään -konferenssi

Tällä sivulla 25.1.2020 pidetyn tapahtuman tiedot ja kuvagalleria


Seuraava Israel tänään -tapahtuma toteutetaan
nettilähetyksenä 23.1.2021 klo 18:00.
 

Tapahtuman ohjelma julkaistaan viimeistään 10.1.


Espoon helluntaikirkolla lauantaina 25.1.2020

Klo 14-18 seminaari, klo 19 holokaustin uhrien muistojuhla

Vieritä sivua alaspäin nähdäksesi puhujat

”Ennusta siis Israelin maasta, sano sen vuorille ja kukkuloille, laaksoille ja purojen uomille:

Näin sanoo Herra Jumala: Minä puhun täynnä vihaa ja vimmaa, koska te olette joutuneet muiden kansojen häväistäviksi.

Sen tähden sanoo Herra Jumala: Minä kohotan käteni ja vannon, että teidän ympärillänne olevat kansat saavat itse häväistyksen osakseen.
”Mutta te, Israelin vuoret, kasvatatte versoja ja kannatte hedelmää kansaani Israelia varten, sillä minun kansani tulee pian takaisin. Minä tulen teidän luoksenne ja käännän katseeni teidän puoleenne, ja teidän peltonne kynnetään ja kylvetään. Minä tuon teidän rinteillenne yhä enemmän väkeä, tuon koko Israelin kansan, ja kaupungit asutetaan ja rauniot rakennetaan. Minä tuon suuren kansan ja runsaasti karjaa, ja ne ovat hedelmällisiä ja lisääntyvät. Minä kasvatan asukkaittenne määrän entisen suuruiseksi ja annan teille enemmän hyvää kuin vanhoina aikoina saitte. Silloin te tiedätte, että minä olen Herra. Minä tuon teidän rinteillenne elämää ja ihmisiä, minä tuon kansani Israelin.
”Sinusta tulee israelilaisten oma maa, heidän perintöosansa, etkä sinä enää joudu antamaan heitä tuhon omaksi.”

Hes. 36:6-12

Tammikuun 27. päivänä 2020 tulee kuluneeksi 75 vuotta Auschwitz-Birkenaun keskitysleirin vapauttamisesta. Natsien holokaustin paljastuttua kaikessa kauheudessaan maailman johtajat sanoivat yhteen ääneen "never again - ei enää koskaan". Kuitenkin vuonna 2019 juutalaiset siskomme ja veljemme eri puolilla maailmaa joutuivat kokemaan yhden pahimmista antisemitismiaalloista sitten toisen maailmansodan, ja myös kansakunnat kääntyivät ennen näkemättömällä voimalla Israelia vastaan. UN Watch -järjestön mukaan Israel tuomittiin vuonna 2019 YK:n yleiskokouksessa 18 kertaa, kun muut maat saivat osakseen yhteensä 7 tuomitsevaa päätöslauselmaa. 


Nyt jos koskaan meidän kristittyjen on seistävä juutalaisten ystäviemme rinnalla niin Suomessa kuin Israelissakin!


Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia puhujia ja ajankohtaisia luentoja,

ja siunaamaan Israelia ja juutalaista kansaa!

Iltapäiväseminaarin pääsymaksu on 20€ (sis. kahvitarjoilun ja keittopäivällisen; opiskelijat, yksinhuoltajat ja työttömät ilmaiseksi). Maksetaan ovella käteisellä.
Ei ennakkoilmoittautumista. Iltatilaisuuteen vapaa pääsy. Tervetuloa!